Labels

HTC Cha Cha review

PRO
- Design foarte placut
- materiale de buna calitate
- taste de cauciuc placute la atingere si cu o distanta suficienta intre ele

CONTRA
- ecranul cam mic pentru un smartphone
- forma telefonului oarecum asemanatoare un HTC Hero
Un telefon care arata bine, un sentiment placut la atingere, materiale de calitate. Arata ca un blackberry dar se comporta ca un android. Cu toate ca este destul de greu la cele 124 de grame, nu iti da senzatia unui telefon care iti trage buzunarul in jos. Perfect pentru cei care trimit multe mailuri/sms-uri dar si pentru cei carora le place touch screenul. O noutate pentru cei de la htc este butonul special pentru facebook si tastele pentru raspuns/inchis apelul (lucru la care cei de la htc au renuntat de mult).
Pe folia de pe ecran scrie sa nu apasati foarte tare, dar ecranul este foarte rezistent, chiar la apasari puternice nu da semne de slabiciune. O alta noutate sunt tastele sus/jos/stanga/dreapta, lucru foarte rar intalnit la telefoanele qwerty dar care nu sunt slide.
Bateria e in regula pentru zona smartphone in functie de cate aplicatii lasi deschise.
Ca si concluzie nu pot sa spun decat ca mi-a atras atentia acest telefon de cand l-am vazut s-a comportant pe masura asteptarilor in teste si mi-a placut enorm combinatia de qwerty sub touch screen impreuna cu sistemul de operare Android.

0 comments

Post a Comment