Labels

Top 5 aplicatii de productivitate pentru iPhone

iphone

Știu că ești ocupat și știu că ți-ai ales un iPhone pentru că le are pe toate.

Nu știu dacă bănuiai sau nu dar îți poți transforma iPhone-ul într-o unealtă de productivitate extrem de puternică.

Avantajul produselor Apple (gen iPhone și iPad) este că dispun de o infinintate de aplicații pe care le poți lua din Apple Store.

Unele sunt gratis, altele nu – cert este că unele din ele fac toți banii.

Am cules pentru tine cele mai bune cinci aplicații când vine vorba de productivitatea personală și profesională. Iată-le.

1. Evernote

aplicatia-evernote-pentru-iphone1-241x300

Se spune că cele mai bune lucruri sunt gratis, și asta e adevărat și în cazul acestui clasament. Evernoteîți permite să iei notițe de pe orice calculator sau iPhone, toate ținându-se într-un singur loc.

Așa că dacă vrei să-ți accesezi notițele de acasă, de la serviciu sau de pe iPhone, Evernote e prietenul tău.

2. iTalk

aplicatia-italk-pentru-iphone

Dacă îți place să iei notițe vocale, cu siguranță această aplicație îți va face munca ușoară. E mult mai comod să vorbești decât să tastezi – asta e clar. Iar dacă ai idei bune pe care nu vrei să le pierzi, nu te baza că ți le vei aminti mai târziu. Șansele să se întâmple asta sunt minime.

Evident, aplicația e foarte customizabilă, de la frecvența cu care vrei să înregistrezi la controalele avansate de playback.

Există atât varianta free, cu funcționalitate redusă, cât și cea plătită, unde ai la dispoziție întreaga gamă de funcționalități.

Găsești aplicația iTalk aici.

3. Quickoffice

quickoffice-pentru-ipad-200x300

Cu siguranță folosești Microsoft Office. Documentele Word și cele Excel sunt absolut indispensabile.Quickoffice vine în ajutorul tău, permițându-ți să creezi, editezi extrem de ușor documente Office.

Evident, ai și opțiuni de import/export pentru a le avea pe calculator, inclusiv prin WiFi.

Legat de editare documentelor Word și Excel – vei observa că ai toate funcțiile de bază de care ai putea avea nevoie.Interfața este extrem de intuitivă, iar prețul unul accesibil: 10 dolari.

4. TimeLogger

Dacă vrei să știi unde ți se duce timpul, această aplicație te va ajuta să ții evidența fiecărui minut pe care îl aloci muncii.

Conceptul în jurul căruia se învârte această aplicație este acela de timer. ea îți dă voie să creezi, să pornești și să oprești timerele la discreție. În plus, vine cu opțiunea de a adăuga timere implicite, cum ar fi pauza de masă.

Această aplicație fae un lucru extrem de util: îți ia de pe cap povara de a te gândi unde ce și cât timp durează să faci următorul task.

Ți se poate părea trivial însă, în momentul în care pui pe hârtie sau pe iPhone tot ce ai de făcut, vei fi mult mai productiv. E ca și cum ai avea un asistent personal care stă după tine non stop, pentru ca tu să lucrezi la capacitate maximă.

5. Instapaper

Instapaper are o utilizare interesantă: îți permite să salvezi paginile web pentru a le putea vizualiza offline.

Cu alte cuvinte, dacă știi că nu vei avea semnal, poți salva versiuni ale paginilor web pe care nu ai apucat să le parcurgi.

E utilă dacă știi că te vei găsi în situații în care nu vei avea semnal pe telefon.

Tu ce aplicații iPhone folosești?

0 comments

Post a Comment