Labels

BlackBerry Curve 9380 review

PRO
- Blackberry OS v7
- Ecran 3.2" capacitiv
- Camera de 5 MP cu LED Flash.
- Greutate foarte redusa
- Design elegant si dimensiuni optime


CONTRA
- Durata de viata a bateriei este mai redusa fata de alte Blackberry-uri.
Datorita dimensiunii de 3,2" a ecranului, BlackBerry Curve 9380 este un dispozitiv compact si usor ce se simte foarte bine in palma. Partile rotunjite dar si spatele putin conic adauga la sentimentul de confort sporit in mana. Degetul mare ajunge peste tot pe ecran, utilizarea lui fiind practic floare la ureche. Touchscreen-ul raspunde prompt la comenzi iar tastatura virtuala se comporta bine dar nu la fel ca cea fizica de la fratele lui 9360.
Curve 9380 ruleaza sistemul de operare BlackBerry 7 pe un procesor de 806MHz si o face destul de bine chiar si pentru multi-tasking. Timpul de raspuns global a fost rapid si fara complicatii in rularea a mai multor aplicatii. Se descurca foarte bine in navigarea pe web iar pentru a fii pregatit de comunicare cu prietenii vei gasi preinstalate aplicatiile de Facebook, Twitter, Yahoo Messenger dar si BBM.
Referitor la partea multimedia camera de 5 megapixeli dispune de stabilizator de imagine si face detection, fotografiile capturate avand culori vii si bine focalizate. Player-ul audio reda muzica la o calitate si un volum ridicat iar equalizer-ul dispune de 12 preset-uri in functie de preferinte.
In final pot spune ca 9380 este o completare benefica a gamei de smartphone-uri Blackberry ce se indreapta atat catre utilizatorii mai tineri dar si celor din sectorul business ce au nevoie de un serviciu profesional de push e-mail si comunicare permanenta cu afacerea lor.

0 comments

Post a Comment