Labels

iPhone 4S 16GB Black review

PRO
- camera este cea mai buna de pana acum, suficient de buna pentru majoritatea fotografilor amatori;
- puterea de calcul (CPU si GPU) este mai mare decat a iPhone 4 (sesizabil in special in jocuri cu grafica 3D);
- antena se comporta mai bine: 4S are semnal in zone in care iPhone 4 pierde apelul;
- vocea este mai clara si e setata implicit la un volum considerabil mai mare;

CONTRA
- Viata bateriei e comparabila cu cea de la iPhone 4, fara fi sesizabila vreo imbunatatire;
- SIRI merge acceptabil doar pentru vorbitorii foarte buni de engleza (franceza sau germana).

Detalii:
4S poate se poate sincroniza de la inceput prin wifi: fie in WLAN (cu iTunes de pe computer), fie in iCloud.Contul de iCloud e gratuit (5GB) si ajunge pentru o utilizare extrema, cu o singura conditie: trebuie debifat backup-ul automat al "camera roll" (din settings / iCloud / storage&backup / manage storage / {numele iPhone-ului tau} / backup options ). "Camera roll backup" nu e tot una cu "photo stream": photo stream se face automat si doar pentru poze, in limita ultimelor 1000 de poze, fara a consuma din capacitatea iCloud."Camera roll backup" face backup inclusiv la clipurile filmate cu 4S si consuma din iCloud.
Backup-urile in iCloud se fac intotdeauna noaptea, avand telefonul conectat la o sursa de curent, conectat, in acelasi timp, la un access point wifi si in stand-by. Daca una din aceste conditii nu e indeplinita, backup-ul nu porneste.
 Absolut orice acesoriu care a functionat cu iPhone 4, va functiona si cu 4S, de la cabluri de date, de alimentare, baterii externe, huse fixe. 4S are exact aceleasi dimensiuni si specificatii electrice ca si 4.
 Camera e extrem de rapida (conditie data de iOS 5) si retine multe detalii (conditie data de adaugarea unei lentile suplimentare). Pozele facute cu 4S sunt de 8MP si au dimensiuni de aproximativ 3MB (intr-un atasament de mail incap cam 3 poze). 

0 comments

Post a Comment