Labels

HTC Desire HD review

PRO
- display de 4.3 inch
- memoria RAM de 768
- suport pentru DivX/Xvid
- posibilitate transfer contacte si mesaje prin bluetooth de pe orice telefon
- Android froyo 2.2
- flash 10.1


CONTRA

- camera desi este de 8mp si filmeaza in HD rezultatele finale nu sunt decat satisfacatoare
- durata bateriei 
 HTC Desire HD, un telefon cu sistem de operare Android, avand un display de 4.3 inch. Practic, daca ti-ai fi dorit ca HD2-ul sa aiba Android si nu Windows Mobile acesta este telefonul perfect.
Ca si specificatii hardware, vine cu acelasi procesor de 1GHz ca si celelate smartphone-uri de top de pe piata insa cu o cantitate ceva mai mare de RAM de 768, suficienta pentru ca telefonul sa functioneze foarte bine prin meniu si prin aplicatii, in special in jocuri si in cazul in care ruleaza in background mai multe aplicatii, functia de multitasking neavand probleme pe acest telefon. Memoria interna flash este de 1.5GB insa poate fi marita prin adaugarea unu card microSD, de pana la 32GB. Nevoia de spatiu mare apare atunci cand se doreste utilizarea telefonului pe post de mediaplayer iar Desire HD nu dezamageste la acest capitol. Sigur, nu este un Ipod insa pe partea audio se comporta satisfacator, mai ales ca pe Android Market se gasesc in acest moment foarte multe aplicatii care sa inlocuiasca player-ul de muzica integrat. Nici in timpul apelurilor nu sunt probleme chiar si in conditii nu foarte bune, cand esti intr-un loc public iar nivelul decibelilor este mai mare. Pe partea video, telefonul suporta DivX/Xvid insemnand ca nu este nevoie ca filmele transferate pe telefon sa fie convertite intr-un alt format, de dimensiuni mai mici. Nu au fost probleme la redarea filmelor.
Desire HD vine cu sistemul de operare Android Froyo 2.2 pastfel beneficiaza de caracteristici noi fata de precedentele versiuni de firmware cum ar fi Adobe Flash 10.1 sau posibilitatea de a utiliza telefonul ca si router. O functie foarte interesanta si utila este aceea de transfer agenda telefonica si mesaje, prin intermediul functiei de bluetooth, de pe alte telefoane, indiferent de producator. Transferul se face perfect, doar in cazul telefonului Iphone se pare ca nu pot fi copiate mesajele insa nu sunt probleme la transferul contactelor.
Camera de 8 megapixeli nu inlocuieste o camera de tip point-and-shoot insa este satisfacatoare, mai ales in conditii de lumina buna. Cele 2 LED-uri flash ajuta senzorul camerei sa capteze mai bine imaginea. Telefonul are posibilitatea sa filmeze si la rezolutie HD de 1280x 720.
Durata bateriei nu este foarte mare. La o utilizare fara vizionare de videoclipuri, streaming audio, acces internet bateria tine cam o zi dar cam asta se intampla la majoritatea smartphone-urilor cu touchscreen la ora actuala

0 comments

Post a Comment