Labels

LG KM570 review

LG KM570

LG KM570 reprezinta un smartphone destinat unui public divers, gratie dotarilor multiple si variate. Aspectul metalic (trebuie sa subliniez cuvantul aspect, deoarece carcasa nu este din metal, ci dintr-un plastic de buna calitate) ii confera eleganta, iar design-ul rotunjit il face usor de tinut in mana si de manevrat.

La un prim contact cu terminalul, putem remarca ecranul de 3 inch cu o rezolutie WQVGA de 240 x 400 pixeli. Touchscreenul de tip rezistiv este usor de folosit, telefonul beneficiind de dotari interesante cum ar fi recunoasterea scrisului de mana si accelerometrul care permite rotirea automata a ecranului.

Asa cum il caracteriza numele initial, Cookie Music, LG KM570 impresioneaza la capitolul muzica. Pentru realizarea acestui deziderat, LG si-a dotat noul telefon cu un player MP3 optimizat, capabil sa redea toate formatele audio utilizate pe scara larga. Totodata, vom regasi in dotarile gadget-ului un difuzor de inalta calitate, un port de 3,5 mm si implementarea tehnologiei Dolby Mobile.

Nici amatorii de fotografie nu vor fi dezamagiti, telefonul detinand o camera de 5 megapixeli cu autofocus ce promite fotografii foarte reusite la o rezolutie de 2592 x 1944 pixeli. Inregistrarea video se poate realiza de asemenea la standarde ridicate, cu o rezolutie maxima de 720x480, la 30 fps.

Ca oricarui telefon din ziua de azi, componenta de socializare prin intermediul internetului nu putea sa lipseasca, accesul la retelele sociale fiind usurat de conectivitatea3G+.

Sa nu uitam de prezenta camerei secundare, care permite realizarea apelurilor video in conditii decente.

LG KM570 beneficiaza si de o memorie interna impresionanta, 4GB. Cei care nu sunt multumiti de acest spatiu de stocare generos pot opta pentru utilizarea suplimentara a unui card de memorie microSD de pana la 16 GB.

Transferul de fisiere se poate face atat prin USB, cat si prin Bluetooth.

Bateria de 900 mAh Li-Ion nu este, fara indoiala, cea mai performanta, dar asigura conditii destul de bune de utilizare la o utilizare moderata.

CONTRA

Cei mai pretentiosi dintre consumatori nu vor fi incantati sa afle ca, achizitionand acest telefon, nu se vor putea bucura de receptor GPS integrat si nici de conectivitate Wi-Fi.

Un minus poate fi considerat si prezenta sistemului propriu de operare LG, insa telefonul se misca bine, fara bug-uri.

In concluzie, la o analiza atenta a plusurilor si minusurilor, raportul calitate/pret se dovedeste a fi in favoarea celor care doresc sa se bucure de o experienta multimedia complexa la un pret accesibil.

0 comments

Post a Comment