Labels

LG Optimus 3D review

LG Optimus 3D

PRO

-procesor dual-core 1GHz si 512 memorie RAM

-HSDPA 21Mbps si HSUPA 5.76Mbps

-camera foto 3D(stereoscopica)

-inregistrare video 1080p(720p in mod stereoscopic)

-port microHDMI

-tasta dedicata pentru acces meniu cu continut 3D

-SmartShare

-suport pentru DivX/XviD

-redare videoclipuri in format .mkv 1080p

-suport pentru continut flash

CONTRA

- calitatea display-ului este sub ceea ce se gaseste pe piata

- performante camera foto

- lipsa buton dedicat camera foto

- durata baterie (la vizualizare continut 3D)

LG Optimus 3D este primul telefon mobil care vine cu un display capabil sa redea continut 3D fara a fi nevoie de ochelari speciali, exact cum gasesti la un cinematograf.

Un astfel de dispozitiv nu putea sa fie disponibil fara un procesor puternic, dual-core la 1GHz si o cantitate de memorie RAM suficienta pentru rularea mai multor aplicatii in acelasi timp, de 512 RAM. Display-ul de 4.3 inch este numai potrivit pentru ceea ce stie telefonul sa faca insa calitativ este sub ceea ce ofera alte telefoane smartphone la ora actuala.

Continul 3D poate fi accesat dintr-un meniu separat, accesibil si printr-un buton fizic dedicat. Aici gasim Youtube 3D, camera foto/video, jocuri, galerie 3D. E o experienta placuta sa vezi continut 3D pe un asemenea telefon dar daca nu esti multumit, exista si port microHDMI pentru conectare la televizor. Bineinteles ca pentru vizualizare e nevoie de ochelari speciali. Telefonul are suport DivX/XviD, poate sa redea chiar videoclipuri 1080p in format .mkv fara probleme. Un adevarat telefon multimedia.

Camera foto de 5MP este una modesta iar in mod stereoscopic are doar 3MP. In situatii de iluminare slaba, nivelul de zgomot este redus insa detalii au de suferit. Pot fi inregistrate videoclipuri in format fullHD 1080p iar la filmari 3D se transforma in 720p. Din pacate nu exista buton dedicat pentru camera fiind inlocuit cu butonul pentru acces in meniul 3D.

0 comments

Post a Comment