Labels

LG KM900 review

LG KM900

Acest KM900 utilizeaza o interfata S-Clas,care se bazeaza pe efecte 3D si are o functionalitate destul de bune.Ca sa detaliez mai mult aceasta interfatza S-Class se bazeaza pe un cub cu patru fete,mai exact iti ofera patru meniuri principale:

-widget-uri

-agenda

-scurtaturi

-multimedia

Pe langa cubul 3D LG KM900 are si un meniu clasic.

LG KM900 nu este un telefon smartphone,el fiind un multitasking,cu un ecran 3 inch care ofera o rezolutie WVGA,mai exact 480x800 pixeli cu 16milioane de culori.

Suporta toate tipurile de mesaje,pentru a scrie un mesaj puteti tine telefonul fie in pozitia portret,fie in pozitia peisaj.

KM900 dispune de un jack audio 3,5 mm care transmite si semnal video,astfel te poti conecta cu un cablu TV-out.

Memoria interna a acestui telefon este una mare,de 8GB.

Are o camera de 5 megapixeli si foloseste lentile Schneider-Kreuznach,are flash cu tehnologie LED.

Radioul FM are RDS,este stereo si functioneaza doar daca ai conectat castile,care tin loc de antena.Se pot memora pana la 50 de posturi radio.

Ceva destul de interesant este functia de transmitator FM,cu care poti sa pui muzica in radioul masinii fara sa folosesti vreun cablu.

Pentru Internet ai la dispozitie WiFi si HSDPA 7,2 Mbps,dar in locurile fara HSDPA te poti descurca si cu 3G,EDGE sau GPRS.

Inca un plus este suportul pentru filme in format DivX si Xvid,dar si vizualizarea fisierelor Microsoft Office.

LG KM900 are si unele defecte,precum ecranul care nu se descurca bine la lumina puternica,flashul este slab,nu vine cu o aplicatie GPS care sa aiba navigare vocala iar inregistrarea video se face doar in format 3GP.

Recomand acest telefon celor care nu sunt fani smartphone

0 comments

Post a Comment