Labels

Samsung Omnia735 review

Samsung Omnia735

PRO

Smartphone-ul Samsung Omnia 735 si-a facut aparitia si pe piata din Romania si este momentul sa vedem de ce este in stare.

Combinatia dintre un telefon business si un telefon modern cu touch-screen iti va surade inca de la prima atingere, atingere care se poate realiza fie pe touch-screen-ul propriu-zis, fie pe tastatura de tip qwerty de care acest model dispune. Designul telefonului este destul de reusit deoarece ecranul acestuia este destul de mare, tastatura lui este comprimata in asa fel incat tastarea se poate face fara nicio problema, printre toate acestea adaugandu-se intr-o carcasa eleganta si 2 camere foto, o camera de 3,15Megapixeli si una VGA.
Ca oricare alt smartphone, Samsung Omnia 735 are la randul sau un sistem de operare, acesta fiind Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional, o memorie interna de 200 MB(cu posibilitatea atasarii unui card de memorie de pana la 32GB), wi-fi, conexiune bluetooth si, nu in ultimul rand, radio!

Acest telefon are functii precum Smile detection la camera foto sau GPS, aplicatii din gama Microsoft Office 2010 Adobe Reader, Windows Media player sau cunoscutele aplicatii Twitter si Facebook. Navigarea pe internet se poate face cu usurinta datorita browser-ului Internet Explorer, in aceeasi masura si navigarea prin meniul telefonului facandu-se la fel de usor datorita unei interfete foarte bine organizata (pe desktopul telefonului se gasesc toate informatiile utile : prognoza meteo, calendar, agenda, mail, ceas, data, scurtaturi catre diverse ramuri si contacte).

 

CONTRA

In ciuda faptului ca sistemul de operare merge foarte bine, aplicatiile pentru Windows Mobile se gasesc mult mai greu fata de majoritatea sistemelor de operare precum Android sau Apple OS.

?In concluzie, fie ca sunteti pasionati de multimedia sau sunteti o persoana care foloseste telefonul strict pe domeniul business, acest model de telefon face fata cu brio tuturor cerintelor.

0 comments

Post a Comment