Labels

Toshiba TG01 review

Toshiba TG01, un telefon cu o atitudine demna de invidiat, se remarca fata de principalii sai competitori inca de la prima utilizare. Procesorul de 1 GHz ne demonstreaza ca este in stare sa faca fata oricarei provocari, reactionand foarte repede comenzilor, sistemul touch-screen fiind de asemenea foarte bine realizat (nu prezinta erori de folosire indiferent de modul in care il folosesti).
Telefonul are un ecran imens(480 x 800 pixeli, 4.1 inchi) care dispune de 65000 de culori, iar interfata meniului este foarte prietenoasa. In ceea ce priveste sistemul de operare, acesta  esteWindows Mobile 6.1 (existand un upgrade la Windows Mobile 6.5), sistem cu ajutorul caruia poti redacta foarte usor documente, mesaje sau mailuri. TG01 are o camera de 3.2 Megapixeli cu autofocus, dar fara blitz, o memorie de 256 Megabytes cu posibilitatea atasarii unui card de pana la 16 GB (are deja un card de 8 GB in pachet), Wi-Fi, functia de “shake control”, care este foarte amuzanta, dar si utila, si un acumulator care te tine destul de mult in conditii medii de utilizare, ceea ce este de admirat pentru un telefon multifunctional.
Navigarea pe internet se face cu usurinta atat datorita tastelor digitale, cat si functiei de zoom care permite apasarea pe absolut orice buton, indiferent de marimea acestuia. Ca puncte slabe am putea sa remarcam dimensiunile sale, respectiv 129x70 mm, si nu in ultimul rand dificultatea de a gasi o husa potrivita pentru acest model.
Recomand acest telefon tuturor persoanelor care nu intampina greutati in folosirea sistemului de operare Windows Mobile sau in folosirea sistemului touch-screen si celor care isi doresc un telefon ale carui functii multimedia sa fie performante.

0 comments

Post a Comment