Labels

LG GT540 Titan silver review

LG GT540 Titan silver

PRO

Capacitatea de a reda formatele video cel mai des intalnide (DivX/Xvid). Cu o aplicatie free descarcata din Google Market se poate pune cu usurinta si subtitrare. </IMg>

Design, pret

</IMg>

CONTRA

Ecranul - se zgarie usor, timp mare de raspuns. Asta fiindca este facut pe tehnologie resistive; probabil ca daca ar fi fost capacitive ar fi fost mult mai bine, dar s-a fi reflectat si in pret.

</IMg>

LG a lansat inca de la inceputul anului 2010, dupa cum multi stim deja, al treilea telefon din portofoliu cu Android denumit LG GT540. Dispozitivul este pozitionat pe segmentul de pret mid end si seamana la aspect cu deja celebrul KU990 Viewty. Are aceleasi rotunjimi in extremele carcasei si insertiile de metal pe margine. La capitolul specificatii tehnice sta onorabil cu un display de 3 inch cu 320x480 pixeli, camera foto de 3.15 MP (2048x1536 pixeli) + autofocus si Face Detection, HSDPA 7.2 Mbps, reda DivX/Xvid, player-ul multimedia are senzor de miscare, bluetooth stereo, port microUSB, microSD, GPS, Stereo FM Radio cu RDS si multe altele.

0 comments

Post a Comment