Labels

Cum efectuez update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe Samsung Galaxy SII ?

Pentru a putea efectua acest update ai nevoie de telefonul tau Galaxy SII, de cablul microUSB si de un computer conectat la internet. Este bine de stiut ca upgrade-ul poate sterge toata informatia din memoria interna a telefonului, deci este bine efectuezi un backup (salvarea informatiilor) inainte de a demara procesul.

    Mai jos se gasesc pasii ce trebuie urmati pentru a face acest upgrade :

1) Trebuie sa descarci de pe site-ul Samsung , ultima versiune a aplicatiei Samsung Kies si sa o instalezi pe calculator(PC/MAC).

2) Dupa instalarea completa, trebuie sa conectezi telefonul cu ajutorul cablului microUSB la computer si va trebui ca pe ecran sa apara urmatoarea imagine :

3) Urmatorii pasi sunt descrisi de pozele de mai jos :

     a) In acest pas se da un clic pe "Update"

           b) In aceasta fereastra se bifeaza mai intai casuta "1" si apoi se da un clic pe casuta "2" - Start Upgrade

     c) In acest pas vom continua procesul cu un clic pe "Next"

4) Va trebui sa astepti finalizarea procesului si apoi telefonul va reporni. Ca sa verifici ca update-ul s-a facut cu succes trebuie intri in meniul de Setari -> Despre telefon -> Versiune Android si acolo trebuie sa apara versiunea 4.0.3.

5) Troubleshooting (Erori posibile) :

        a) Daca dupa conectarea USB, telefonul nu apare in Samsung Kies, iti recomand sa dezactivezi din meniul de Setari -> Aplicatii -> Dezvoltare -> Depanare USB (Debug prin USB) si apoi sa reconectezi telefonul. Daca tot nu functioneaza va trebui sa restartezi atat computerul , cat si telefonul si apoi sa reincerci conectarea. Daca nici dupa restart telefonul nu este detectat va trebui sa incerci pe un alt computer sau mergi cu telefonul in service pentru a i se face upgrade.

        b) Daca pe ecranul computerului apare eroarea de mai jos va trebui sa eliberezi spatiu pe computer, pe partitia unde este instalat sistemul de operare( de obicei partitia C).

0 comments

Post a Comment