Labels

Orange Atlanta review

PRO

- meniu rapid
- buton dedicat pentru camera foto/video
- radio FM
- manager de fisiere integrat
- client de mail integrat
- speaker puternic
- compatibilitate cu microSD


CONTRA
- calitate modesta la inregistrare videoclipuri
Sumar
 Orange Atlanta este un telefon care atrage atentie prin prisma simplitatii utilizarii lui.
Tinut in mana, este foarte usor si are un aspect placut avand un display destul de generos pentru un telefon din categoria sa iar tastele sunt placute la atingere.
 Accesand meniul se observa ca este destul de rapid si ofera acces catre cele mai importante.
optiuni precum contacte, mesaje, browser, etc. Telefonul dispune de o camera foto care poate si filma, avand o rezolutie de 3MP. Calitatea este una modesta mai ales cand vine vorba de videoclipuri. De remarcat aici sunt si optiunile disponibile de setare luminozitate, contrast precum si posibilitatea de a alege efecte de tip Sepia, Alb-Negru sau de a seta rezolutia la poze si formatul de inregistrare la videoclipuri.
Printre optiunile din meniu gasim si un manager de fisiere foarte util avand in vedere ca telefonul are suport si pentru carduri microSD. Player-ul media iti permite sa creezi playlist-uri, fiind mai usoara organizarea mp3-urilor pentru redare. Telefonul dispune si de un speaker puternic, perfect pentru o teleconferinta <img src="../../../images/smiley/yahoo_smiley.gif" alt="smiley" width="18" height="18" style="border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">sau un mini concert. Dispune si de un modulator FM, care are o receptie buna.</img>
Foarte util si binevenit este si clientul de mail integrat, localizat in meniul de mesaje, putand fi configurat orice cont de mail de tip POP3/IMAP.

0 comments

Post a Comment