Labels

Orange Stockholm review

PRO
Touch Screen TFT cu senzor de auto rotire
     Sistem de operare Android
     Camera de 3,15 Megapixeli
     Wi-fi, Bluetooth, Radio
     Conectivitate 3G
     Jack audio de 3,5 mm
    Mufa de incarcare microUSB

CONTRA

     In momentul in care trimiti sau compui sms-uri si email-uri poti intampina greutati in nimerirea caracterelor, ele fiind foarte mici
<strong>SUMAR</strong>
Inca de la prima utilizare putem observa ca este un telefon cu touchscreen, cu un sistem de operare stabil, respectiv Android, o camera buna si este dotat cu majoritatea componentelor de care ai putea avea nevoie de la un telefon. Avand o grosime de doar 9,9 mm si un ecran de 2,8 inchi, acest telefon ascunde sub carcasa sa un processor de 600Mhz, o memorie interna de 256 Megabytes, o camera foto de 3,15 Megapixeli, posibilitatea de a atasa un card de memorie de pana la 32 de Gigabytes, modul wireless, Bluetooth si un jack audio de 3,5mm.
Te poti bucura de aceste functii destul de mult datorita acumulatorului de 1200Mha care ii asigura o durata de utilizare destul de mare. Sistemul de operare Android iti permite sa navighezi pe internet cu usurinta, sa instalezi o multime de aplicatii cu ajutorului Android Market sau Orange App Shop si sa iti organizezi intalnirile, contactele si email-ul doar navigand prin meniul telefonului.
In concluzie, daca iti doresti un telefon care sa imbine multifunctionalitatea unui smartphone si pretul scazut al unui telefon normal, Orange Stockholm este recomandarea mea.

0 comments

Post a Comment