Labels

Orange Boston review

PRO
Orange surprinde din nou scotand pe piata un smartphone atractiv , avand in vedere pretul si functionalitatile pe care le ofera. Aspectul cel mai important pe care un utilizator trebuie sa il aiba in vedere este ca telefonul ruleaza pe platforma de operare Android de la Google. Asadar te poti astepta la un smartphone fiabil, intuitiv si usor de utilizat.

Un telefon accesibil oricarui impatimit al telefoanelor full touch, avand un procesor de 600 MHz de la Qualcomm, Orange Boston atrage prin pretul mic si nenumaratele optiuni care il fac demn de clasa high: ecran de 3,2 inch touchscreen cu 480 x 320 pixeli, trackball, Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth , jack de 3.5mm, microSD, 256 MB RAM , modul GPS si bineinteles Geotagging. Vine cu aplicatii preinstalate cum ar fi : YouTube, Google Talk etc. si are in dotare o camera foto de 5 MP cu LED Flash si posibilitatea de a filma. Bineinteles, nu te astepta sa filmezi la calitatea unei camere video sau sa faci poze pentru a concura la expozitii de fotografie, insa pentru un smartphone se descurca excelent. Singurul inconvenient este ca ai nevoie de un card micro SD pentru a putea folosi camera foto.

Produs de GigaByte, redenumit Orange Boston, telefonul este confectionat dintr-un material asemanator celui din care este confectionat primul Google Phone (un plastic negru lucios), are butoane dedicate touch sensitive pentru meniu, home, navigare internet si back, taste pentru preluare, terminare apel, taste pentru volum si buton de power.

Ecranul touch sensitive se descurca mult peste media multor telefoane full touch pe care le-am testat, poti naviga pe internet extrem de usor si poti ramane in contact cu prietenii tai pe Facebook, Twitter sau poti asculta ultimele hituri pe YouTube folosind orice set de casti cu mufa standard de 3.5 mm. Daca ti-ai uitat incarcatorul acasa, poti imprumuta un cablu micro USB de la un prieten, conectezi telefonul la un laptop si il poti incarca oriunde. Este un telefon compact,accesibil, dotat cu ultimele tehnologii, versatil de care cu siguranta te vei atasa imediat.

CONTRA
Exista posibilitatea sa fii un pic dezamagit de varianta mai veche a sistemului de operare, Android v 1.6, care arata ceva mai prafuit , insa daca raportam calitatea hardware la pret atunci Orange Boston isi merita cele 4 stele. Cu siguranta un update la varianta Android 2.1 va rezolva insa multe din micile neajunsuri legate de software, update ce a fost anuntat pentru sfarsitul anului.

0 comments

Post a Comment